ZO PAKT KIEHL’S PORIËN AAN

MASKER VOOR EEN ZUIVERE HUID

Witte klei uit het Amazone-gebied in Kiehl’s nieuwe cleansing masker is het geheim tegen overtollige talg en grove, verstopte poriën. MIRROR MIRROR test het kleimasker.

Of het werkt? Minpuntje, een aanwijzing over hoe en hoelang je de grijze kleisubstantie moet aan brengen ontbreek op het potje. Kiehl’s dirigeert ons richting YouTube voor een tutorial. Dat kost tijd, kostbare tijd!

Kiehls.jpg

Het werkt als volgt: breng een bescheiden kleilaagje aan op je hele gezicht, of alleen op de t-zone. Vervolgens wacht je tot de klei is opgedroogd, met een vochtige handdoek verwijder je het goedje. Kiehl’s claim klopt, de poriën zijn inderdaad zichtbaar kleiner (en de huid rood, maar dat trekt weg). Hoe vaak je het zuiverende masker mag gebruiken? Dat maakt de tutorial-dame niet duidelijk.

In het kader van de Kiehl's duurzame Kiehl’s Made Better - strategie, is dit potje voorzien van een handtekening van John Legend.

Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque 50ml €30 via kiehls.nl bijenkorf.nl