NIEUWS! LAGERFELD X L’ORÉAL PARIS

ROCK-CHIQUE STYLE

Karl Lagerfeld mag dan wel spijtig genoeg naar de eeuwige jachtvelden zijn vertrokken. Het merk Karl Lagerfeld gaat voort.

In september is de lancering van LAGERFELD X L’Oréal Paris. Het betreft een make-up collectie die is geïnspireerd op Lagerfelds iconische rock-chique style met daarbij een vleugje Parijse elegantie die zowel klassiek als effortless is.

Karl1.jpg

"Deze make-up lijn weerspiegelt het merk KARL LAGERFELD en waar Karl van hield op het vlak van make-up. Hij gebruikte vaak oogschaduw als kleur in zijn schetsen," zegt Caroline Lebar, hoofd beeld en communicatie bij Maison Karl Lagerfeld. "

De collectie zal online beschikbaar zijn via wehkamp.nl en offline bij Etos, en worden gelanceerd met een opvallende campagne, geïnspireerd op Karl Lagerfeld’s meest iconische quotes en direct herkenbare DNA. Lagerfeld, die in februari overleed, was meer dan een halve eeuw een van de meest invloedrijke designers binnen de mode-industrie.