HANDIG: 2-in-1 LOTION ÉN ZONBESCHERMING

AESOP, OOK VOOR GLOW

De vernieuwde Protective Facial Lotion van Aesop zuigt snel in de huid, voelt niet vettig en beschermt tegen de schadelijke effecten van UVA- en UVB-straling. Plus voor een frisse glow, ook in de winter.

Deze SPF25-hydratator, in de vorm van een witte romige crème, breng je ‘s morgens – en gedurende dag 20 minuten voordat je in de zon gaat - aan met een hygienisch pompje. De 2-in-1 lotion bevat groene thee en ingredienten als het revitaliserende panthenol tegen uitdroging (vitamin B5) en het plantaardige beschermende antioxidant tocopherol (vitamin E). Je kunt deze lotion ook combineren met je make-up.

Aesop Protective Facial Lotion SPF25_ Product Press.jpg

Zoals je bent gewend van Aesop, ruikt ook dit product kruidig, denk aan roosmarijn en cederhout. Bevat geen parabenen, minerale oliën, sodium lauryl sulfate, syntetische geur maar wel essentïele oliën, die zouden de huid kunnen irriteren. Smeert supersnel en heerlijk weg!

 Aesop SPF Protective Facial Lotion SPF25 50ml €47. Via o.a. skins.nl