GEHEIMZINNIG CULT BEAUTY MERK

BIOLOGIQUE RECHERCHE

Topmodel Anja Rubik vertelde mij drie jaar geleden dat ze zweerde bij Biologique Recherche P50. De bijnaam: “Jesus in a bottle.”

P50.jpg

Ik had nog nooit gehoord van dit Franse huidverzorgingsmerk dat wars is van influencer marketing en adverteren. Het merk moet het dus vooral hebben van mond-tot-mond reclame en onbetaalde influencers die zweren bij Biologique Recherche P50. Probeer dit middel zelf dat, waarvan tegenwoordig verschillende varianten bestaan (voor verschillende huidtypes), en volgens fans het beste is dat ze ooit hebben gesmeerd op hun gezicht.

Phenol, aanvankelijk het belangrijkste actieve P50 ingrediënt - nu verboden in Europa vanwege veiligheidsoverwegingen - is vervangen door mildere variant.

Biologique Recherche. Behandelingen via Rob Peetoom. robpeetoom.nl