SKYN ICELAND: FACE-LIFT IN-A-BAG

ONTSTRESSEN DOE JE ZO

Skyn Iceland gaat je gestresste gezicht te lijf met een serie frisse gel maskers, die worden aangeboden in één verpakking. Vandaar de naam: Face-Lift in-A-Bag.

Skyn_ICELAND-Masker-Face_Lift_in_a_Bag.jpg

Een Face Gel masker speciaal voor je voorhoofd, of specifiek voor lachrimpeltjes? Ik wist niet dat het bestond. Skyn Iceland biedt ze aan als één wekelijkse snelle tien-minuten behandeling. Is het aanbrengen van maskers soms nogal een geklieder, deze verkoelende maskertjes zijn als een sticker, je brengt ze in een handomdraai aan. Skyn Iceland maskers vervagen inderdaad lijntjes,  bevatten onder andere geen siliconen en geur. De Hydro Cool Firming Face Gels tegen lachrimpels laten dit keer even achterwege, want met een een paar charmante lachrimpeltjes is immer niks mis.

Skyn Iceland Face-Lift in-A-Bag €20. Exclusief bij Douglas. Douglas.nl. Bevat 2 paar Hydro Cool Firming Eye Gels, 2 Hydro Cool Firming Face Gels tegen lachrimpels, 2 Hydro Cool Firming Face Gels voor op het voorhoofd.