CURLPOWER VOOR CURLY HEADS

BOUCLÈME’S KRULLENLIJN

Je zal ze maar hebben: slappe krullen! Met Bouclème maakt de Britse Michele Scott Lynch (zelf een curly head) een eind aan dit ongemak.

BOUCLEM.jpg

Michele Scott Lynch merkte dat bestaande krulproducten - op basis van sulfaat en siliconen - het vocht uit krullen verwijderden en krullen slap maakten. Naar aanleiding van deze frustratie, bedacht ze een collectie die bijdraagt aan het opheffen van de ‘krullenvloek’, om curly heads te laten shinen.

Bou1.jpg

Omdat krullend haar vaak droog en kwetsbaar is, zitten de producten van Bouclème vol met hoogwaardige actieve stoffen die vocht toevoegen en glansloos haar tot leven brengen. Aangezien Bouclème (boucle is Frans voor krul) gelooft in de kracht van de natuur, zijn alle producten vrij van nare chemicaliën. Zelfs de gebruikte conserveermiddelen die de producten in optimale staat houden, zijn milieuvriendelijk. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van fair-trade producten en de producten worden getest op echte krullen.

Bou.jpg

Bouclème verkoopt naast een uitgebreide shampoo Curl Claenser (€12) een Award winning Intensive Moisture Treatment (€36) een stylingkrullenlijn met Curl Cream (€14) en unisex haarproducten producten. Handig zijn de travelkits (€31) en verrassende haaraccessoires. Te bestellen via boucleme.co.uk