OP REIS MET DIT FIJNE SKIN CARE TRAVEL KITJE

PLANTAARDIGE SKIN CARE VAN ELEMENTAL HERBOLOGY

Vakantie in zicht? Weekendje weg? Met een travelkit bespaar je echt bagageruimte. Elemental Herbology stopt maar liefst 5 producten in een mooi etui, dat verkrijgbaar is met drie verschillende steden-illustraties. Exclusief bij Cosmania.

Elemental.jpg

Ken je de producten van Elemental Herbology nog niet, dan is dit een mooie gelegenheid om ze te proberen. De fans van het duurzame Britse verzorgingsmerk, opgericht in 2008 door Kristy Goodger Cimesa zijn natuurlijk al hooked, en kunnen niet zonder de hydraterende en voedende Cell Plumping Facial Moisturiser (20ml) die ook je huid plumpt. Ook in dit mooie travelkitje: de Bio-Cellular Super Cleanse Facial Cleanser (20ml)  die is verrijkt met plantaardige ingrediënten die je huid zuiveren en celgroei stimuleren voor een stralende teint. Na het reinigen ontspan je met het intens hydraterende Nutrition Infusion Sheet Mask  dat is verrijkt met vitamines en enzymen, ideaal ter bescherming tegen milieu-schade.

elemental4.jpg

Voor tijdens en na het baden zijn er de frisse Grapefruit & Mandarin Body Wash (40ml) en de hydraterende en voedende Mandarin & Geranium Body Moisturiser (40ml), een verkwikkende body cream met mandarijn en pittig geranium.

Elemental Herbology Travel Kit Limited Edition €35. Eclusief via Cosmania Herenstraat 19, Amsterdam. cosmania.nl