ZIJN DIT DE BESTE MAKE-UP PENSELEN?

YSL VERNIEUWDE 14 KWASTEN

Concealer Brush, Foundation Brush een Powder Brush. Het is slechts een greep uit de vernieuwde YSL Brush Collection. Tot een paar jaar geleden nooit gedacht, maar we kunnen niet meer zonder!

De collectie is ontwikkeld in samenwerking met Tom Pecheux, de Global Beauty Director van YSL Beauté en Raphaël, een Franse ambachtelijke fabrikant van hand gemaakte penselen. De houten stelen zijn gemaakt van hout, afkomstig uit duurzaam onderhouden bossen. De synthetische vezelhaartjes zijn langhoudend en cruelty-free.

YSL2.jpg

“Het beste van het beste,’ zo noemt Tom Pecheux de vernieuwde YSL Beauté make-uppenselen.” Pecheux: “Je  kunt  direct  het  verschil  merken  als  je  make-uppenselen  van  een  goede  kwaliteit  gebruikt.  Zoals ze bijvoorbeeld  op  de huid voelen – zacht, in plaats van ruw; plezierig in tegenstelling  tot  onplezierig.  Ook het  make-upresultaat wordt eveneens bepaald door de flexibiliteit van  het penseel. En hoe beter de kwaliteit van een penseel, des te beter zal de make-upfinish zijn; en des te langer blijft de make-up goed zitten.”

YSL1.jpg

Ben je overtuigd van de YSL Beauté make-uppenselen.? Dan is het zeker de moeite waard om te investeren in deze onmisbare make-up tools. De goedkoopste zijn €32 (o.a. Eyeshadow Large & Medium Brush, Eyeliner Brush). De duurste kost €57,50 en is de Powder Brush. De Polishing Foundation Brush kost €54,99. Te koop via de bijenkorf.nl en ysl.com