MIMITIKA: LUCHTIGE ZONBESCHERMING

HOGE BESCHERMINGSFACTOR & LUCHTIGE STRUCTUUR

We blijven je bestoken met innovatieve zon-producten. Alleen al omdat ze ook gelden als ideaal middel tegen huidveroudering.

MIMITIKA.jpg

Het Franse Mimitika maakt ze zo licht en luchtig dat het niet ergerlijk (plakkerig, vet) is om elke dag een SPF te dragen. Ook een pré: de geur is subtiel. De luchtige formule van Mimitika’s zonnebrandcrème SPF50 voor het gezicht biedt een hoogwaardige bescherming tegen UVA- en UVB-stralen.De crème wordt snel door de huid opgenomen en laat geen wit laagje achter. Omdat de formule een zee-algen extract bevat die de aanmaak van melanine stimuleert zorgt het middel extra snel voor een natuurlijk en gezond uitziende bruine kleur.

MIMITIKA3.jpg

De textuur die snel door de huid wordt opgenomen, zorgt voor hydratatie, de crème is daardoor prima te gebruiken als dagcrème. Pluspunten: vegan, vrij van oxybenzone, nano’s, alcohol, parabenen, PEG, Phenoxyethanol, allergenen en voor de snob: ‘made in France’.

Mimitika Face Sunscreen SPF50 50ml €16. Te koop via Cosmania.nl

Mimi1.jpg