JA HOOR HET BESTAAT ECO ZONBESCHERMING

WATER SOUL VAN [COMFORT ZONE]

 Wist je dat in de afgelopen 30 jaar een derde van de koraalriffen verloren zijn gegaan? De oorzaak: zonnefilters als oxybenzone, octinoxaat, oxybenzone en zinkoxide die het koraal aantasten.

Jaarlijks komt er 4000 tot 6000 ton zonnefilter van onze zonbescherming in het water terecht. Hellup! Terecht dat steeds meer merken zoals [comfort zone] dit probleem onderkennen en er iets aan doen.

watersoul.jpg__1390x312_q85_crop_subsampling-2_upscale.jpg

Water Soul is het nieuwe zonproduct van het Italiaanse [comfort zone]. Het is vrij van deze vieze filters en daarmee niet schadelijk voor het leven in de oceaan. De formule bevat 0% oxybenzone, octinoxaat, titaniumdioxide en/of zinkoxide.

watersoul_resized.jpg__1200x1200_q85_subsampling-2_upscale.jpg

 De voordelen van Water Soul (en andere producten [comfort zone] zonproducten: het is zeer waterbestendig (tot 80 minuten) en vrij van toegevoegde geurstoffen en siliconen, parabenen en minerale oliën, vegan, 72% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De flacon is gemaakt van 100% gerecycled plastic en de verpakking100% CO2 neutraal. Wat wil je nog meer? Smeren, flink smeren, een nieuwe hittegolf is in aantocht.

 [Comfort Zone] Water Soul Eco Sun Cream Soul €31,50. Verkoop via spa’s & beautysalons.