DROOG HAAR? WHIPPED SHEA CRÈME  

SUKI SUKI VOOR MOOI HAAR

Suki Suki, ofwel ‘haar haar’ in het Afrikaanse Lingala, is opgericht en handgemaakt in Johannesburg door founder Linda Gieskes vanuit de frustratie dat ze geen eerlijke en 100% natuurlijke lokale haarmerken kon vinden voor haar stugge haartype.

suki-suki-Crème-karité-fouette.jpg

Omdat Linda's haar zodanig beschadigd was door het gebruik van chemische producten, schoor ze haar hoofd kaal om haar afro op een mooie, natuurlijke manier uit te laten groeien. Bekend met natuurlijke ingrediënten, nam Linda het heft in eigen hand en mixte lokale Afrikaanse ingrediënten, zoals Shea Butter, Kokosolie, Aloë Vera and Jojoba Olie om haar product vervolgens met vrienden te delen. De reacties op kroes, stug en krullend haar waren lovend en al snel was het merk Suki Suki geboren, een merk dat de genezende en herstellende krachten van de natuurlijke flora van Zuid-Afrika viert.

suki_suki_naturals_intense_mango_butter_sku11764__1.jpg

De Whipped Shea Crème is een lichte crème op waterbasis die hydrateert en het vocht vasthoudt en het is zeer geschikt voor krullen omdat krullend haar een spiraalvormige structuur heeft en daarom van nature droger is. Hoe te gebruiken? Gebruik als een dagelijkse moisturizer voor dik, krullend en onhandelbaar haar en voor een droge huid. Voor fijner haar, gebruik als een pré-shampoo behandeling.

 Suki Suki Whipped Shea Crème 200g €26. Exclusief verkrijgbaar online via www.thecoucouclub.com