DEZE STER LANCEERT CLEAN BEAUTY

HONEST BEAUTY: VAN LIPKRIJT TOT CLEANSER

“Ik wilde een ‘clean beauty’-bedrijf oprichten dat zijn beloften nakomt en trouw is aan wie jij bent. Onze innovatieve, botanische formules worden in ons laboratorium ontworpen voor uitzonderlijke resultaten die gemakkelijk te bereiken en moeilijk te missen zijn.” Dit zijn de woorden van actrice/model Jessica Alba, de nieuwe ster in beauty.

Honest_Beauty-Lippen-Lip_Crayon_Sheer_Petal.jpg

Jessica lanceert Honest Beauty exclusief bij Douglas. Van een Extreme Length Mascara + Primer voor gelifte wimpers (€19,95) tot huidverzorgingsproducten waaronder een milde gezichtsreiniger met botanische ingrediënten (148 ml, € 17,99). Geproduceerd volgens duurzame standaarden.

Honest_Beauty-Ogen-Extreme_Length_Mascara_Lash_Primer.jpg

Een leuk product is Honest Beauty Lipkrijt met een matte formule, het geeft de lippen een vocht vasthoudende upgrade. De verzorgende mix van jojoba-olie, murumuruboter en sheaboter zorgen niet alleen voor een opvallende kleur maar ook voor zacht aanvoelende lippen (€ 14,99).

Honest_Beauty-Gezichtsverzorging-Beauty_Facial_Oil.jpg

Als het gaat om het herstellen van een uitgedroogde huid gaat er niets boven gezichtsolie. De Honest Beauty olie is een mix van zuivere zaad- en fruitoliën, zoals avocado- en abrikozenpit, voedt de huid en herstelt het vitale vocht, terwijl roos, ylang-ylang en kruidnagelolie de zijdezachte formule een subtiele, natuurlijke geur geven. (30 ml € 34,99). De veelzijdige Honest Beauty Schoonheidsbalsem is een magische mix van fruit- en botanische oliën verzacht en kalmeert de lippen, nagelriemen en andere droge plekken door ze maar even aan te tippen. (€ 14,99).

Honest_Beauty-Reiniging-Gentle_Gel_Cleanser.jpg