FLAWLESS MET HELLO HAPPY VAN BENEFIT

GELUK IS EEN GOEDE FOUNDATION
Geluk is een goede foundation. Dat snappen ze als geen ander bij Benefit Cosmetics dat komt met de Hello Happy-lijn. De guitige verpakking tovert al een smile op je gezicht.

Benefit.jpg

Benefit Cosmetics pakt flink uit met hydraterende foundations in twaalf tinten voor een mooie huid met een natuurlijke, langdurende medium dekking. De Hello Happy Flawless Brightening Foundation bevat bovendien zogenaamde photochromic pigmenten, licht reflecterende deeltjes die zich aanpassen aan elke lichtbron. Het zorgt ervoor dat je huid in elk type licht helder oogt. Nog een sterke troef is het alom bejubelde ingrediënt hyaluronzuur voor een gegarandeerde gehydrateerde huid. Hello Happy Flawless is ook verkrijgbaar in mini-formaat, super handig voor op reis.

Benefit1.jpg

Hello Happy Velvet Powder Foundation is een fluweelzacht poeder, het voelt licht als een veertje en tovert glimmers weg, wat blijft is een subtiele satijnglans Het frisse poeder (long-lasting, 12 uur) bevat shea butter exctracten wat zorgt voor een zachte huid die glad aanvoelt. Net als de foundation verkrijgbaar in 12 tinten: 3 lichte tinten, 5 medium en 4 donker. Inclusief handige brede kwast en spons-applicatior.

Benefit Hello Happy Flawless Brightning Foundation 30ml €29 - mini-verpakking €16. Hello Happy Velvet Powder Foundation €29. Exclusief bij Douglas.

benben000_benefit_hellohappy_flawlessbrighteningfoundation_mini_shade3_2_1560x1960-0osarundefined.jpg