GEKLEURDE LIPPENINKT VAN DIOR

GLOEDNIEUWE LIP TATTOO FORMULE

 Twee jaar na de lancering van Dior Addict Lip Tattoo volgt een nieuwe variant: Dior Addict Lip Tattoo Long-Wear Colored Tint. Dat is een volle mond voor een lang houdende lipstick. Nu in vier long-lasting gelimiteerde, natuurlijke tinten.

Diornieuw2.jpg

Toen ik Peter Philips van Dior twee jaar geleden interviewde voor Mirror Mirror vertelde hij al enthousiast over een van zijn laatste creaties: een lipproduct op waterbasis. Destijds klonk dat vooral mysterieus. Inmiddels is Diors Addict Lip Tattoo een succes en verkrijgbaar in prachtige kleuren.

Diornieuw1.jpg

Benieuwd testte ik de nieuwe Dior Addict Lip Tattoo 541 Natural Sienna. Wow! Bij het aanbrengen oogt de Lip Tattoo als een lak, maar eenmaal droog, oogt de kleur iets minder glanzend maar de tint blijft intens. Je brengt de inkt aan met een fijn gevormde mousse-applicator. De formule is hydraterend en verzachtend, waardoor de inkt fijn – niet vettig lipstickachtig – voelt.

Dior Addict Lip Tattoo Long-Wear Colored Tint €26 Via Douglas. Of via dior.com maar dan €33.50. Verkrijgbaar in 4 natuurlijke tinten van nude tot diepbruin.