SMPL SKIN CARE MADE IN HOLLAND

 WEG MET OVERBODIGE INGREDIËNTEN

Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn hebben een passie voor duurzaamheid, natuurlijke skin care, een bewust levensstijl en ondernemen. Samen bedachten ze SMPL, vegan skin care.

SMPL-1.png

De SMPL-filosofie is zoals de merknaam al aangeeft simpel: de huid kan alleen verzorgd worden door natuurlijke ingrediënten en producten. SMPL-producten zijn geschikt voor alle huidtypes, mannen en vrouwen en voor kinderen en baby’s. Leuk detail de stijlvolle vormgeving van het Nederlandse merk is geinspireerd op de tijdloze kunst van Mondriaan.

SMPL4.jpg

SMPL telt een twaalftal producten (en travelkit/cadeauset). Van een cleansing cream (€17) voor de zeer gevoelige huid, een voedende Nourishing Cream (€34) , een multifunctionele deodorant (€8) tot een naar vanille ruikende babylotion (€24) . Nieuw is het Boosting Serum met meloen en bessen vol antioxidanten, omega 6 en 9 vetzuren en vitamine A, C, E en K.

SMPL_ProductshotAllTogether_2.jpg

SMPL-producten bevatten onder andere geen parabenen, minerale oliën, schadelijke conserveringsmiddelen, synthetische parfum. En ook geen essentiële oliën, veel mensen weten dit niet, maar essentiële oliën in beauty-producten zijn vaak de veroorzakers zijn van vervelende huidirritaties.

 Mirror Mirror ontdekte SMPL bij Cosmania in Amsterdam - cosmania.nl. Zie voor alle verkooppunten smplskin.com