LISELORE FROWIJN: de nieuwe Mercedes-Benz ster?

De Nederlandse Liselore Frowijn is een van de negen genomineerden van Les Étoiles Mercedes-Benz, een nieuwe Franse modeprijs.  

De voorzitter van de jury is modeontwerper Alexis Mabille, hij selecteerde negen deelnemers uit een aanbod van dertigIn de zeskoppige jury zitten onder andere model/actrice Audrey Marnay, stylist Vanessa Metz en ontwerper Betony Vernon. .

Van de negen nogal duistere en donkere ingezonden ontwerpen springt de kleurrijke trenchcoat van Frowijn met kop en schouders boven de overige acht inzendingen uit.

Frowijn verwerkte naast veel kleur, verschillende soorten lycra – onder andere lichtgevend lycra - dat veelal wordt gebruikt voor sportswear. Frowijns look is verder volumineus, ‘versierd’ met laser cut patronen. De overige genomineerden zijn Carolina Ritzler, Céline Méteil, Charlie Le Mindu, Coppélia Pique, David Ferreira, Iris Cantabri, Jour / né en Quentin Véron.

De uitreiking van de prijs – een bedrag van €15000 en langdurige steun van Mercedes-Benz  - is op 4 oktober tijdens de Paris Fashion Week.

Volg mij op instagram @georgettekoning