HEMA BEAUTY: NU ÉCHT VOOR IEDEREEN

PROJECT ACADEMIE ARTEMIS STUDENTEN

Nederland is aan het veranderen. Dit zie je helaas niet tot weinig terug in de beauty branche, althans dat vinden een aantal studenten van de Amsterdamse Academie Artemis.

HQueen.jpg

“Er is veel vraag naar cosmetica voor verschillende huidtypes en teints, maar het aanbod is mager, zegt Artemis-student Jereth Kluis. “ Vandaar dit project binnen onze opleiding voor de Hema met een nieuwe campagne en producten. Hiermee willen we de Hema-doelgroep nog meer verruimen om de Hema echt voor iedereen te maken.”

Hema opstelling2.jpg
HShanshan.jpg
Hema opstelling.jpg
HVerpakkingen.jpg

Styling: Nathalie van Haastregt, Jereth Kluis, Anouk Moerman, Britt Wirtz. Haar en make-up: Quincy Holman, Melanie Vosman en Puck de Vocht. Modellen: Dylan Veldman, Queen Ntamagiro, Roos Ferrero, Shanshan Hsu.Fotograaf: Puck de Groot