PRADA BEAUTY: S/S 2019

CHOP CHOP

Zou ze al spijt hebben? Het Nederlandse model Nikkie Tissen liet 2 dagen geleden de schaar zetten in haar lange lokken. Aanleiding voor deze radicale beslissing was de Prada show. Designer Miuccia Prada ontwierp voor zomer 2019 een jeugdige collectie met een vette knipoog naar Twiggy, het iconische Sixties model met pittige pixie-cut en grote onschuldige kijkers.

ha.jpg

Een van werelds beroemdste hairstylisten, Guido Palau (geïnterviewd voor MIRROR MIRROR #5) legde backstage uit dat zo’n uitgesproken edgy kapsel zorgt voor karakter. Maar dat niet alleen, het is ook echt een gaaf kapsel. Hopelijk denkt de 18-jarige Nikki Tissen, die exclusief was geboekt door Prada, er hetzelfde over.”De afgelopen tien jaar had ik lang haar, dit kapsel was in eerste instantie shocking.”

Inmiddels is het model er aan gewend, en ja hoor ze vindt het leuk dus is van spijt geen sprake.