DIOR MAKE-UP S/S 2019 READY-TO-WEAR COLLECTION

BALLET ALS INSPIRATIE

De Paris Fashion Week is in volle gang, en maandag geopend door Dior met een magische show die in het teken stond van ballet, met een choreografie van danser Israelische Sharon Eyal, bekend om haar opvallende oogmake-up.

Ballet.jpg

Diors Peter Philips, creative and image director, bedacht een natural make-up look met de nadruk op de ogen. Philips creeerde twee looks: “Voor de ogen gebruikte ik een lijntje zwarte Diorshow Khôl, die expres een beetje blurry is aangebracht. De wenkbrauwen heb ik aangezet met Diorshow Brow Styler en Diorshow Bold Brown. Voor de tweede look heb ik me laten inspiren door de make-up van Sharon Eyal en heb ik op haar slapen met de Diorshow Pro Liner in zwart en anthracite een abstracte illustratie aangebracht.”

Ballet1.jpg

Huid: Diorskin Forever & Ever wear Primer. Diorskin Backstage Face & Body Foundation en een beetje Diorskin Undercover Concealer. Als finishing een matte finish Diorskin Forever & Ever Control Loose Powder.

Ballet2.jpg

Lippen: Prepped met Sugar Scrub en opgelicht met descrete Lip Maximizer

Nagels: Naturel met Dior Vernis N 108 Muguet.

Fotografie ©Vincent Lappartient for Christian Dior Parfums. Makeup by @diormakeup @peterphilipsmakeup. #diorss19 #diormakeup