MIRROR MIRROR #4 (NL)

mirrrormirror4 juist.jpg
olgapicassoP32_33.jpg
oliviertheyskens_diorP30_31.jpg
placevendomeP76_77.jpg
annasuiP32_33.jpg
museP70_71.jpg
mirrrormirror4 juist.jpg
olgapicassoP32_33.jpg
oliviertheyskens_diorP30_31.jpg
placevendomeP76_77.jpg
annasuiP32_33.jpg
museP70_71.jpg
sold out

MIRROR MIRROR #4 (NL)

10.00

MIRROR MIRROR #4 (S|S 2017) kost € 10,00

inclusief verzendkosten.

Deze prijs geldt alleen in Nederland.

Add To Cart

FASHION|BEAUTY|PHOTOGRAPHY

 

MIRROR MIRROR #4 gaat over anders durven zijn. Want het leven is zo saai als niemand de grenzen durft te verleggen. In dit nummer daarom een interview met Peter Philips, creative director van Dior make-up. “Als autodidact vond ik een geheel eigen stijl. Ik denk dat dit heel aantrekkelijk was voor Chanel en later voor Dior toen ze me vroegen om hun creative director te worden.”

Dat afdwalen van de gebaande paden loont, ervaarde ook de dappere Christine Nagel. “Ik probeer en ik durf, ik ben niet bang”, zegt de innovatie Hermès in-house parfumeur over haar opmerkelijke loopbaan. Christine is een vrouw naar mijn hart, een bron van inspiratie.

‘Anders zijn’ uit zich ook in de keuze van make-up of de voorkeur voor uitgesproken kapsels. Persoonlijk ben ik jaloers op het fantastische haar van Julie Verhoeven. Toen Mirror Mirror de Britse illustrator - die nauw samenwerkt met Marc Jacobs - interviewde verwees zij naar haar kleurrijke kapsel als “een matje, deels paars, deels geel met een vleugje turquoise.”Dank

Also starring in MIRROR MIRROR: 17 SHOOTS - 10 INTERVIEWS

21 Place Vendôme. MIRROR MIRROR mocht fotograferen in Maison Schiaparelli in Parijs. Het resultaat is een surrealistisch shoot in de geest van de Elsa Schiaparelli, de meest spraakmakende couturier ooit. 

Anna Sui. Veel ontwerpers zijn in of uit de mode, maar de Amerikaanse Anna Sui is sinds haar eerste modeshow in 1991 altijd in beeld gebleven.

Betty Autier. De Parijse influencer met meer dan een miljoen volgelingen onthult haar huidziekte vitiligo en praat over haar imago: “Ik moet mooi zijn, elke dag.”

Isabelle Masson-Mandonnaud. De Franse Sephora-oprichter legt uit hoe het beauty-landschap is veranderd, en waarom ze haar niche label Sabé Masson lanceerde.

Kunstenaar Isabelle van Zeijl onderzoekt de verschillende gedaanten van schoonheidin de haute couture creaties van Iris van Herpen.

Olga Picasso. De portretten van de vrouwen van Pablo Picasso’s veranderden niet alleen de portretkunst maar ook de kunstgeschiedenis. Ferry van der Nat inspireerde een shoot op Olga Picasso met opzienbarende make-up van YSL’s Celine Bernaerts.