BEAUTY HOW TO: Dior Fall 2015

 

Peter Philips, creative en image director voor Dior make-up, creëerde voor Herfst/Winter 2015 aan de hand van een palet met herfstachtige tinten een opvallende oogopslag.

 

“Ik wilde dat de aandacht tijdens de show meteen werd getrokken naar de ogen, een sterke grafische look. Het is een beheerste, typische catwalk look,” zegt Peter Philips. De look weerspiegelt het karakter van de Dior collectie; een mix van vloeiende vrouwelijkheid en een geaccentueerd grafisch statement.” De spectaculaire oog make-up is uitgevoerd in vier kleurvarianten, en aangebracht als een dicht vlak boven de bovenkant van het ooglid.

Palette 5 Couleurs Cosmopolite Exubérante.  Kaki of plum tinten
Of: 
Palette 5 Couleurs Cosmopolite Eclectic. Brons of bruin tinten

Philips voegt toe: “De grote halve maanachtige vorm is gemaakt met een vochtige spons voor maximale dekking.” Vervolgens: “Met de Dior Pro Liner pen, heb ik black eye liner aangebracht op de wimperlijn.” Voor een onmiskenbare finishing touch van deze hypnotische look krulde Philips de wimpers en gebruikte twee laagjes Diorshow Maximiser Lash Plumping Serum, daarover voegde hij nog eens drie laagjes Diorshow Pro Black mascara voor het “false-lash” effect.”

Dit heb je nodig:
-   Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum
-   Diorshow Mascara in Pro Black #092 (launching juni)
-   Diorshow Pro Liner in Black #092 (launching juni)
-   Dior 5 Couleurs Eyeshadow Fall 2015 "Cosmopolite"
Edition in Exubérante #766 (launching augustus)
-   Dior 5 Couleurs Eyeshadow Fall 2015 "Cosmopolite"
Edition in Eclectic #866 (launching augustus)
-   Diorshow Brow Styler in Universal Brown #001
-   Diorshow Sourcils Poudre Crayon in Soft Brown #453
(launching augustus)