DE STERREN MAKE-UP VAN JEFFREE STAR

SUIKERZOET ROZE

Jeffree Star was ruim tien jaar geleden een gevaarlijke concurrent voor Lady Gaga. Hij had meer volgers dan haar (op MySpace, maar toch!). Hoe zat dat dan met Jeffree Star? De Amerikaan bracht in 2009 een album uit, Beauty Killer, met daarop ook een nog jonge Nicki Minaj. Die laatste werd een megaster, terwijl Star om onopgehelderde redenen in 2013 zijn muziekcarrière vaarwel zei en zich stortte op cosmetica. Nu kwam het succes wel. Als immense populaire drag queen en make-upartiest overrompelde hij de beautywereld met Jeffree Star Cosmetics.

star.jpg

Met YouTube als platform, en 10 miljoen volgers daar, heeft Star de sterrenstatus bereikt. Zijn producten – verpakt in suikerzoet roze - zijn vaak binnen enkele minuten na de lancering uitverkocht. Vorige week zou Star in Amsterdam zijn om te huggen met zo’n 300 uitverkoren superfans.

starjeffreestarliquidhighlighter_1_GL.jpg

De bossenbranden in Californië gooiden letterlijk roet in het eten. Nadat Star was geland in Amsterdam reisde hij meteen weer terug naar Californië.

Star2.jpg

De teleurgestelde fans zullen het voorlopig weer moeten doen met een steeds verder groeiende Jeffree Star beautycollectie.

StarBN_blue_raspberry_sucker_1024x1024.jpg

Exclusief via Ici Paris XL Rotterdam, Lijnbaan, Breda, Eindstraat, Amsterdam Nieuwendijk en online iciparisxl.nl Velour Lipscrub €14,90, Velour Liquid Lipstick €19,50, Liquid Frost Highlighter €27,90

star4.jpeg