NIKKIE DOET HET MET MARC

HOE, WAT, WAAR: DAT IS AFWACHTEN

Ruim drie jaar geleden - ik begon met het eerste MIRROR MIRROR nummer - en wilde iets creatiefs doen met Marc Jacobs Beauty. Dat klinkt eenvoudig, maar op dat moment was het beautymerk van deze tegendraadse ontwerper (drank & drugs & lastig) in Nederland niet te koop. Het in Parijs gevestigde persbureau wilde niks sturen, want…juist het merk was niet te koop in Nederland.

marcjacobs.jpg

Natuurlijk ben ik niet voor een gat te vangen, dus toog ik naar Parijs, richting de megabeautyzaak Sephora. Ik kocht de producten die er het meest fotogeniek uitzagen en we combineerden de producten met illustraties van Charlotte Greeven die we lieten fotograferen door Dennis Koval. Het leverende prachtige pagina’s op, en dat vonden ze later in Parijs ook.

Marc-Jacobs-Beauty-Sephora.jpg

Ik verwachte veel van Marc Jacobs Beauty, maar volgens mij is het nooit echt aangeslagen. Wie weet gaat dat nu veranderen nu YouTube-ster Nikkie de Jager zich mag gaan bemoeien met Jacobs beautylijn. Hoe en wat precies, is mij nog niet helemaal duidelijk, maar dat de make-up ster het merk uit de schaduw gaat halen, en in Europa onder de aandacht gaat brengen is zeker.

En laten we hopen dat Marc Jacobs Beauty binnenkort dan eindelijk te koop zal zijn in Nederland!

marc-jacobs-beauty-nail-lacquers.jpg