SAINT-JEAN LANCEERT SAINT-JEAN: A HERITAGE OF BAKING

Saint-Jean, een van Amsterdam’s meest geliefde bakkerijen, viert een bijzonder moment met de lancering van hun allereerste kookboek SAINT-JEAN: A Heritage of Baking.

Het boek volgt de ontwikkeling van oprichter Yann Pierre-Jean en brengt een ode aan de familietradities die hem hebben gevormd en aan het vakmanschap dat Saint-Jean heeft doen uitgroeien tot een pionier in moderne, plantaardige patisserie.

SAINT-JEAN: A Heritage of Baking combineert verhalen, fotografie en meer dan 40 recepten uit de plantaardige bakkerij en deli van Saint-Jean in de Amsterdamse Jordaan.

Het boek vangt de kern van Saint-Jean: een visie op plantaardig bakken zonder concessies, waarin iedereen aan tafel welkom is, en volgt Yann van zijn vroege herinneringen aan de keukentafel van zijn grootmoeder in Guadeloupe tot de oprichting van een toonaangevend instituut in Amsterdam.

LEES DOOR ONDER DE FOTO

Sinds de opening in de Jordaan staat Saint-Jean bekend om hun nauwkeurig vakmanschap, warme gastvrijheid en kenmerkende zoete en hartige creaties. Met een achtergrond in mode en design zet Yann Pierre-Jean zijn nauwkeurige oog en creatieve inzicht in bij wat hij maakt, waardoor Saint-Jean is uitgegroeid tot een referentiepunt voor moderne plantaardige patisserie, gedreven door toewijding, creativiteit en gemeenschap.

SAINT-JEAN: A Heritage of Baking €45 saintjean.nl, outseteditions.com

Volgende
Volgende

IT-SPOTS: 3 NIEUWE RESTAURANTS IN AMSTERDAM