VINTAGE EVENTS in september

Van pop-ups, nieuwe drops tot stands met vintage op events. Zoek door het hele land naar verborgen parels! In deze maandelijkse update lees je waar wat is.

1.Sustainable Clothing Exchange

Wanneer: Zaterdag 2 september 15:00

Waar: Haagse Bos, The Hague, Netherlands Haagse Bos, The Hague, Netherlands Den Haag

Toegang: GRATIS tickets vind je hier

Ruil je geliefde kledingstukken met andere milieuvriendelijke fashionista's, gratis drankjes tijdens het netwerken en het delen van verhalen, Tailoring is mogelijk!

2. vintage kilo sale eindhoven

Wanneer: zaterdag 9 & zondag 10 september van 11:00-17:00

Waar: Ketelhuisplein 5617AB Eindhoven Area 51

Toegang: GRATIS Reserveer een tijdslot hier

Throwback classics is Back in their hometown again! De zomer is weer bijna voorbij, de herfst voor de deur, dus kon throwback classics natuurlijk niet te lang wachten om weer terug te keren in hun hometown Eindhoven!

3. late summer swap - de naaierij

Wanneer: Zaterdag 23 september 11:00 - 16:30

Waar: Suezkade 48 48 Suezkade 2517 BW Den Haag

Toegang: 10,59 euro Tickets bestel je hier

Koop geen nieuwe kleding maar kijk wat er allemaal tijdens onze swap te ruilen valt. Creëer op deze manier een duurzame kledingkast. Een kledingswap is ook een leuke manier om eens verassende kledingstukken uit te proberen. Een item meegenomen, maar toch niet echt jouw ding? Ruil 't dan de volgende swap weer in voor iets anders.

Hoe werkt een kledingswap van de Naaierij?

1. Koop een Ticket 🎫

2. Schrijf je in voor een tijdslot via de link in je bevestigingsmail.

3. Zoek je kleding uit 👘 En kies (minstens) 5 items uit die je wilt inleveren. Zorg ervoor dat het mooie items zijn waar jij ook nog blij van zou worden. Hoe leuker de items zijn die je inlevert, hoe leuker de swap wordt! Heb je ook accessoires die je wilt inleveren? Dat mag, alleen tellen ze niet mee voor de 5 verplichte items.

4. Lever je kleding tussen 11 en 22 september in bij de Naaierij(check onze openingstijden!) 📅 Kun je echt niet op deze tijdstippen? Dan kunnen we altijd wat regelen. Na het inleveren krijg je een strippenkaart, neem deze mee naar het event.

5. Kom (samen met een vriend(in)) naar het event bij de Naaierij. Iedereen is welkom!! ✨ Waan je in een swap walhalla, want wij hebben alle kleding mooi opgehangen en gestreken.

6. Je past en zoekt 5 items uit om mee naar huis te nemen 👯 Hiervoor kun je je stempelkaart laten aftekenen. Heb je strippen over? Dan kun je die nog bij ons volgende event of permanente swaprek inleveren.

7. Je gaat blij en voldaan naar huis 🔥

Enthousiast geworden? Snappen we!

4. de kloffie markt

Wanneer: zaterdag 30 september 12:00 tot 17:00

Waar: De Hallen Amsterdam

Toegang: Gratis

De Kloffie markt biedt het beste aanbod van vintage wederverkopers van binnen- en buitenland. Vind een samengesteld aanbod van zeldzame designerschatten, tweedehands en vintage kleding. Het aanbod van de Kloffie markt varieert van midden geprijsde merken tot high-end designers vintage streetwear, werkkleding en nog veel meer. Tijdens onze evenementen wordt heren- en dameskleding aangeboden. Prijzen beginnen vanaf 20 EUR.

Fast fashion labels zijn niet welkom op onze markten.

Fast fashion-kleding voldoet niet aan onze duurzaamheidsnormen. Vanwege hun negatieve ecologische lage kwaliteit en uitbuitende arbeidspraktijken.

Je vindt de Kloffie markt binnen De Hallen Amsterdam. Op deze locatie is onder meer de populaire Foodhallen gevestigd. Ze verwelkomen een diverse mix van locals en toeristen van over de hele wereld. Een gemeenschap die niet beperkt of beperkt is door leeftijdsgroepen, wordt gewaardeerd en ervaren door vintage liefhebbers van alle leeftijden en achtergronden. Laat je inspireren door de meest uitgesproken outfits en het unieke aanbod van samengestelde vintage kleding.

Lisa Bekker | Content creator | Webdesigner | Mirror Mirror Magazine

Lisa is an allround creative with a passion for vintage fashion and anything colorful. She loves incorporating beauty rituals into her daily life and organizes her skincare by color.

Vorige
Vorige

MOONSISTERS LANCEERT DE MOON CALENDAR VOOR 2024

Volgende
Volgende

SUZA VOS SHOWT DIGITALE MODE TIJDENS FUTURE FRONT ROW