MOONSISTERS LANCEERT DE MOON CALENDAR VOOR 2024

Art

De Moon Calendar van Moonsisters Jetteke en Lieke van Lexmond is sinds de lancering in 2019 uitgegroeid tot een internationale bestseller en wordt wederom, met alweer de vijfde editie, uitgebracht in Engels, Duits en Nederlands.

Deze nieuwe editie van de Moon Calendar is bovenop de beschrijving per dag, uitgebreid met overzichtspagina’s per maand, met daarop de highlights die voor die maand gelden. De Moon Calendar 2024 heeft met nóg meer illustraties in kleur en staat weer vol met mooie quotes en weetjes.

HET STAAT IN DE STERREN GESCHREVEN De stand van de Maan en van het Universum hebben een grotere invloed op het leven dan we ons realiseren. Oude beschavingen hielden zich al bezig met het Universum. Tempels, piramides en andere belangrijke bouwwerken werden gebouwd op standen van de sterren en planeten. Maankalenders zijn zo oud als de mens.

Moon Calendar. Verkoopprijs: €29,95 via moonsisters.com

DE KRACHT VAN DE MAAN De Moon Calendar van Moonsisters helpt je om het optimale uit jezelf te halen en het ritme van de natuur weer te leren begrijpen. De kracht van de Maan is duidelijk te zien in eb en vloed, een natuurverschijnsel veroorzaakt door de magnetische kracht van de Maan. De mens bestaat voor minimaal 65 procent uit water, dus heeft de Maan, het ultieme vrouwelijke hemellichaam, ook enorm veel invloed op ons.

MAANFASES De Moon Calendar leert je begrijpen en gebruikmaken van de maanfases en geeft je uitleg over de sterrenbeelden. Dit zal je helpen om veel bewuster en voluit te leven. Hoe word jij de beste versie van jezelf en hoe leef je met de cyclus van de natuur. De Moon Calendar beschrijft dagelijks de maanenergie en het sterrenbeeld waarin ze staat, de diverse maanfases, en staat vol tips over geschikte handelingen, prachtige quotes en inspirerende illustraties.

De pagina-randen zijn afgezet met écht goud, aangezien Moonsisters iedereen dagen met gouden randen toewenst.

Vorige
Vorige

CHILIPEPER

Volgende
Volgende

VINTAGE EVENTS in september